De diverse accreditatiecommissies binnen het ABSG hebben regelmatig behoefte aan versterking. Het ABSG heeft samen met de huidige accrediteurs een deskundigheidsprofiel opgesteld, dat als leidraad kan dienen bij het zoeken en benoemen van nieuwe accrediteurs door de wetenschappelijke verenigingen.
Het beoordelen van accreditaties vraagt een specifieke deskundigheid. Op tijd zorgen voor opvolging is van belang voor de continuïteit en kwaliteit van de accreditatieverlening.
Lees hier het profiel. Aanmelden of meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Vacature plaatsen of dienst aanbieden

Er worden alleen vacatures of aangeboden diensten die betrekking hebben op verzekeringsgeneeskundig gebied op onze site geplaatst.
Voor het laten plaatsen van uw vacature of een dienst kunt u contact opnemen met het NVVG secretariaat. Via het secretariaat kunt u de kosten voor plaatsing van een vacature of dienst opvragen.

Periode
Uw 'advertentie' wordt geplaatst voor een periode van 1 tot 3 maanden, na de afgesproken periode wordt uw bericht automatisch verwijderd.

Disclaimer
'Notitie van het NVVG bestuur.
"Aan de inhoud van geplaatste advertenties, vacatures, etc. kunnen geen rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt. Hoewel de advertenties, vacatures, etc. met de grootste zorg zijn samengesteld, is het bestuur niet verantwoordelijk voor de inhoud."

Aankondigingen via de NVVG
De NVVG levert geen adressen aan derden.
De NVVG kan mailingen verzorgen, aankondigingen plaatsen op de website, insteek van folders verzorgen bij ons congres / vergaderingen of incidenteel een mailing per post verzorgen. Via het secretariaat kunt u hiervoor de kosten opvragen.
Voorwaarde voor aankondigingen via de NVVG: Activiteit/informatie dient relevant te zijn voor de verzekeringsgeneeskunde, ter beoordeling door het Bureau NVVG.

Zoeken

Beroepenfilm verzekeringsgeneeskunde