De afgelopen jaren heeft de Verzekeringsgeneeskunde een stormachtige ontwikkeling doorgemaakt. Zonder dat u zich daar misschien echt van bewust bent geweest, is er veel nieuwe kennis ontwikkeld op ons vakgebied, wat ook heeft geresulteerd in een flink aantal promoties van verzekeringsartsen. Al die onderzoeken zouden niet mogelijk zijn geweest zonder medewerking van verzekeringsartsen. Een andere ontwikkeling is dat binnen aanpalende vakgebieden meer en meer het besef ontstaat dat werk een essentieel onderdeel is van het leven van mensen. Ook wordt steeds meer erkend dat verzekeringsartsen daarin vaak een cruciale rol hebben door hun beoordelingen en adviezen. Deze goede ontwikkelingen hebben potentieel ook een keerzijde: in toenemende mate wordt een beroep op ons als verzekeringsartsen gedaan. Tot nu toe is het steeds een kleine groep van verzekeringsartsen binnen de NVVG geweest die hier invulling aan gaf. Maar er zijn vast veel meer verzekeringsartsen die belangstelling hebben om een keer mee te werken aan een onderzoek of ontwikkelen van een richtlijn. Mede namens de NVVG roep ik jullie daarom graag op!

Op dit moment zijn dringend 1 VA nodig voor een focusgroep gesprek over chronisch zieke nierpatiënten en 2 verzekeringsartsen voor een werkgroep in het kader van het nieuwe Instituut Gak onderzoek naar de ‘Werkende Centraal’. Meld je dus per mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. aan voor deze en/of toekomstige projecten bij Joke, onze onvolprezen secretaresse en je zult dan benaderd kunnen worden. Stuur deze oproep s.v.p. ook door naar een collega die nog niet lid is van de NVVG en haal hem of haar over dit zo snel mogelijk wel te worden, samen bereiken we immers meer.

Ontwikkeling van het vakgebied, het ontwikkelen van nieuwe kennis, het kan niet zonder jullie actieve bijdrage!

Vacature plaatsen of dienst aanbieden

Er worden alleen vacatures of aangeboden diensten die betrekking hebben op verzekeringsgeneeskundig gebied op onze site geplaatst.
Voor het laten plaatsen van uw vacature of een dienst kunt u contact opnemen met het NVVG secretariaat. Via het secretariaat kunt u de kosten voor plaatsing van een vacature of dienst opvragen.

Periode
Uw 'advertentie' wordt geplaatst voor een periode van 1 tot 3 maanden, na de afgesproken periode wordt uw bericht automatisch verwijderd.

Disclaimer
'Notitie van het NVVG bestuur.
"Aan de inhoud van geplaatste advertenties, vacatures, etc. kunnen geen rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt. Hoewel de advertenties, vacatures, etc. met de grootste zorg zijn samengesteld, is het bestuur niet verantwoordelijk voor de inhoud."

Aankondigingen via de NVVG
De NVVG levert geen adressen aan derden.
De NVVG kan mailingen verzorgen, aankondigingen plaatsen op de website, insteek van folders verzorgen bij ons congres / vergaderingen of incidenteel een mailing per post verzorgen. Via het secretariaat kunt u hiervoor de kosten opvragen.
Voorwaarde voor aankondigingen via de NVVG: Activiteit/informatie dient relevant te zijn voor de verzekeringsgeneeskunde, ter beoordeling door het Bureau NVVG.

Zoeken

Beroepenfilm verzekeringsgeneeskunde