Voor een aantal werkgevers die eigenrisicodrager zijn voor de ziektewet is Mensely op zoek naar Verzekeringsartsen. In deze rol hanteer je samen met, leidinggevenden, casemanagers en overige functionarissen, een adequate aanpak van verzuimbegeleiding volgens de Ziektewet. Veelal beschikt de populatie over een flexcontract waardoor werkhervatting gedeeltelijk of volledig, vaak niet tot de mogelijkheden behoort, maar er wel andere re-integratie mogelijkheden aangeboden worden vanuit de werkgever. Met jouw kennis en ervaring weet je het begeleidingsproces de juiste vorm en inhoud te geven welke voor alle betrokken partijen tot het beste resultaat leidt. Alles uiteraard vanuit het wettelijk kader.

Heb je meerdere jaren ervaring als Verzekeringsarts en wil je jouw horizon verbreden qua opdrachtgevers/werkgever dan komen wij graag met jou in gesprek. Onze opdrachten zijn zowel in te vullen door freelance artsen als artsen die voor een dienstverband kiezen. De functies hebben wij landelijk beschikbaar. 

Mensely weet als geen ander bedrijven te begeleiden bij en naar eigen regie. Onze expertise en ervaring, de samenwerking met ruim 120 werkgevers en 225.000 werknemers, en gefundeerd onderzoek maakt Mensely toonaangevend als het gaat om eigen regie. Vanuit oprechte interesse en een op maat uitgewerkt jaarplan ondersteunen wij onze opdrachtgevers bij het behalen van hun doelstellingen met betrekking tot duurzame inzetbaarheid van hun medewerkers. Mensely bedient een breed palet aan branches. Zowel organisaties in de gezondheidszorg als grote toonaangevende zakelijke dienstverleners behoren hiertoe.

Interesse?
Graag verneem ik jouw interesse. Desiree van Houten (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.), 06-1109 6193 of 

Vacature plaatsen of dienst aanbieden

Er worden alleen vacatures of aangeboden diensten die betrekking hebben op verzekeringsgeneeskundig gebied op onze site geplaatst.
Voor het laten plaatsen van uw vacature of een dienst kunt u contact opnemen met het NVVG secretariaat. Via het secretariaat kunt u de kosten voor plaatsing van een vacature of dienst opvragen.

Periode
Uw 'advertentie' wordt geplaatst voor een periode van 1 tot 3 maanden, na de afgesproken periode wordt uw bericht automatisch verwijderd.

Disclaimer
'Notitie van het NVVG bestuur.
"Aan de inhoud van geplaatste advertenties, vacatures, etc. kunnen geen rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt. Hoewel de advertenties, vacatures, etc. met de grootste zorg zijn samengesteld, is het bestuur niet verantwoordelijk voor de inhoud."

Aankondigingen via de NVVG
De NVVG levert geen adressen aan derden.
De NVVG kan mailingen verzorgen, aankondigingen plaatsen op de website, insteek van folders verzorgen bij ons congres / vergaderingen of incidenteel een mailing per post verzorgen. Via het secretariaat kunt u hiervoor de kosten opvragen.
Voorwaarde voor aankondigingen via de NVVG: Activiteit/informatie dient relevant te zijn voor de verzekeringsgeneeskunde, ter beoordeling door het Bureau NVVG.

Zoeken

Beroepenfilm verzekeringsgeneeskunde