JONG-VAHet Jong-VA netwerk is een initiatief om de contacten tussen de jong professionals in de verzekeringsgeneeskunde en medische advisering te stimuleren. De achterliggende gedachte is het toekomstbestendig maken van het vakgebied en ook als jong professionals een bijdrage te leveren aan de professionalisering van ons vak. De doelgroep zijn verzekeringsartsen (in opleiding) en/of medisch adviseurs tot 45 jaar.
Wij streven ernaar 3 tot 4 activiteiten per jaar te organiseren waarbij we inhoud en netwerken af zullen wisselen. Uitnodigingen versturen wij via de ledenlijst, maar de activiteiten zullen ook via de GAV en NVVG websites gecommuniceerd worden.

Mocht je nog niet op de ledenlijst staan of je expertise middels een lezing/presentatie met ons willen delen dan kun je je hiervoor aanmelden door een email te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

We hopen je snel te zien en te spreken!
Hartelijk groeten,

Lisette Berg                Waheeda Joemai
Maud Boiten                Viona Lapré-Utama
Nathalie Hageman        Miljana Vukadin

Vacature plaatsen of dienst aanbieden

Er worden alleen vacatures of aangeboden diensten die betrekking hebben op verzekeringsgeneeskundig gebied op onze site geplaatst.
Voor het laten plaatsen van uw vacature of een dienst kunt u contact opnemen met het NVVG secretariaat. Via het secretariaat kunt u de kosten voor plaatsing van een vacature of dienst opvragen.

Periode
Uw 'advertentie' wordt geplaatst voor een periode van 1 tot 3 maanden, na de afgesproken periode wordt uw bericht automatisch verwijderd.

Disclaimer
'Notitie van het NVVG bestuur.
"Aan de inhoud van geplaatste advertenties, vacatures, etc. kunnen geen rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt. Hoewel de advertenties, vacatures, etc. met de grootste zorg zijn samengesteld, is het bestuur niet verantwoordelijk voor de inhoud."

Aankondigingen via de NVVG
De NVVG levert geen adressen aan derden.
De NVVG kan mailingen verzorgen, aankondigingen plaatsen op de website, insteek van folders verzorgen bij ons congres / vergaderingen of incidenteel een mailing per post verzorgen. Via het secretariaat kunt u hiervoor de kosten opvragen.
Voorwaarde voor aankondigingen via de NVVG: Activiteit/informatie dient relevant te zijn voor de verzekeringsgeneeskunde, ter beoordeling door het Bureau NVVG.

Zoeken

Beroepenfilm verzekeringsgeneeskunde