Arbeidsconflicten zijn voor (para-)medici een geregeld terugkerend probleem bij hun patiënten. Zorgverleners proberen daarbij zo goed mogelijk de participatie van hun patiënten te behouden of te bevorderen. Maar wat is er nu wetenschappelijk bekend t.a.v. preventie of effectieve interventie bij arbeidsconflicten? En hoe kunnen we als zorgverleners dan samenwerken bij patiënten met een arbeidsconflict?

De NVAB heeft zich als doel gesteld om voor bedrijfsartsen een Richtlijn Arbeidsconflicten te ontwikkelen. Daarbij is uw inbreng van grote waarde. Een breed draagvlak onder zorgverleners en andere adviseurs is immers van groot belang. Ben je geïnteresseerd om namens de NVVG afgevaardigd te worden voor deze werkgroep? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Vacature plaatsen of dienst aanbieden

Er worden alleen vacatures of aangeboden diensten die betrekking hebben op verzekeringsgeneeskundig gebied op onze site geplaatst.
Voor het laten plaatsen van uw vacature of een dienst kunt u contact opnemen met het NVVG secretariaat. Via het secretariaat kunt u de kosten voor plaatsing van een vacature of dienst opvragen.

Periode
Uw 'advertentie' wordt geplaatst voor een periode van 1 tot 3 maanden, na de afgesproken periode wordt uw bericht automatisch verwijderd.

Disclaimer
'Notitie van het NVVG bestuur.
"Aan de inhoud van geplaatste advertenties, vacatures, etc. kunnen geen rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt. Hoewel de advertenties, vacatures, etc. met de grootste zorg zijn samengesteld, is het bestuur niet verantwoordelijk voor de inhoud."

Aankondigingen via de NVVG
De NVVG levert geen adressen aan derden.
De NVVG kan mailingen verzorgen, aankondigingen plaatsen op de website, insteek van folders verzorgen bij ons congres / vergaderingen of incidenteel een mailing per post verzorgen. Via het secretariaat kunt u hiervoor de kosten opvragen.
Voorwaarde voor aankondigingen via de NVVG: Activiteit/informatie dient relevant te zijn voor de verzekeringsgeneeskunde, ter beoordeling door het Bureau NVVG.

Zoeken

Beroepenfilm verzekeringsgeneeskunde