In 2016 gaat bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen het Bijzonder Lectoraat Arbeidsdeskundigheid, als onderdeel van het Lectoraat Arbeid & Gezondheid (o.l.v. Yvonne Van Heerkens en Josephine Engels) van start. Het lectoraat gaat via onderzoek en onderwijs bijdragen aan effectief en evidence based handelen van arbeidsdeskundigen en verwante professionals. Hoofddoel is het borgen en ontwikkelen van kennis over optimalisering van participatiemogelijkheden, ook bij mensen met een (dreigende) beperking.

De vacature voor de lector staat open tot 15 februari, klik hier voor meer informatie. Wij nodigen een ieder die het arbeidsdeskundig vak in de relatie mens-werk-inkomen een warm hart schenkt van harte uit te reflecteren.

Vacature plaatsen of dienst aanbieden

Er worden alleen vacatures of aangeboden diensten die betrekking hebben op verzekeringsgeneeskundig gebied op onze site geplaatst.
Voor het laten plaatsen van uw vacature of een dienst kunt u contact opnemen met het NVVG secretariaat. Via het secretariaat kunt u de kosten voor plaatsing van een vacature of dienst opvragen.

Periode
Uw 'advertentie' wordt geplaatst voor een periode van 1 tot 3 maanden, na de afgesproken periode wordt uw bericht automatisch verwijderd.

Disclaimer
'Notitie van het NVVG bestuur.
"Aan de inhoud van geplaatste advertenties, vacatures, etc. kunnen geen rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt. Hoewel de advertenties, vacatures, etc. met de grootste zorg zijn samengesteld, is het bestuur niet verantwoordelijk voor de inhoud."

Aankondigingen via de NVVG
De NVVG levert geen adressen aan derden.
De NVVG kan mailingen verzorgen, aankondigingen plaatsen op de website, insteek van folders verzorgen bij ons congres / vergaderingen of incidenteel een mailing per post verzorgen. Via het secretariaat kunt u hiervoor de kosten opvragen.
Voorwaarde voor aankondigingen via de NVVG: Activiteit/informatie dient relevant te zijn voor de verzekeringsgeneeskunde, ter beoordeling door het Bureau NVVG.

Zoeken

Beroepenfilm verzekeringsgeneeskunde