NVVG Bestuur

Het bestuur van de NVVG bestaat uit 5 bestuursleden die zitting nemen voor een termijn van twee jaar. De bestuursleden kunnen √©√©nmaal herkozen worden. De bestuursleden worden gekozen door de algemene ledenveragdering. De voorzitter, secretaris en penningmeester worden door het bestuur uit haar midden gekozen.
Het bestuur vergadert 1 keer in per maand. Wilt u iets agenderen voor de bestuursvergadering? Dat kan door uw onderwerp met onderbouwing te melden aan het Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voorzitter: Rob Kok
Vice-voorzitter: Kevin De Decker
Secretaris: Hans de Brouwer
Penningmeester: Peter Blok
Algemeen bestuurslid: Annette de Wind (internationale betrekkingen)
Algemeen bestuurslid: Maud Boiten
Algemeen bestuurslid: Leo van der Beek

Klik hier voor een overzicht van de bestuursleden.

Bureau

Het bureau ondersteunt de NVVG op organisatorisch en administratief gebied. Het secretariaat is daarnaast verantwoordelijk voor de organisatie van congressen en regiobijeenkomsten en voor de actualisatie van de website.
De directeur behartigt de NVVG belangen binnen de KNMG en ondersteunt het bestuur bij de voorbereiding en implementatie van beleid. De directie is het aanspreekpunt voor de NVVG commissies en voor NVVG projecten.

 Sylvia   Joke
 Directeur: Sylvia van der Burg-Vermeulen      Secretariaat: Joke Selhorst-Heije